Silivri Fatih Ortaokulu

Vizyon: Silivri Fatih Ortaokulu: Ögretmenler, veliler ve biz idareciler olarak hepimiz ogrencilerimizin daha iyi ortamlarda en guzel sekilde yetismeleri gerektigine inaniyoruz ve bunun icin her turlu fedakarliga hazir oldugumuzu ogrencilerimize hissettirmekteyiz. En büyük amacimiz: Ogrencilerimizin bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere acik, cevre ve ulke ihtiyaclarýna uygun, metotlu calisan, surekli olarak gelisen ve yenilesen, bir ust ogrenime devam etmek icin hazirlanan, maddi ve manevi bakimdan donatilmis, etkili, cagdas, demokratik ve laik bireyler olarak yetismelerini saglamaktir.

Misyon: Silivri Fatih Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranısları kazanmalarını,Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,Çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,Liderlik özelliklerinin yani sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak amacımızdır.

Başarılar: -

Saatler: 09:00- 14:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (212) 726 00 00 (Dahili1150)

Belgegeçer - (212) 726 0040

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://silivri_fatih.meb.k12.tr

Adres - Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü,Semizkumlar Mah. SilivriİSTANBUL Okulumuz TEM çevre yoluna 300m,E5 çevre yoluna 5km ve Silivri ilçe merkezine 12km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri - Semizkumlar Mah. Silivri Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Lojmanları

Ulaşım Minibüs-Halk Otobüsü